Sport

Se Östers matcher på Min Boll

Växjö • Publicerad 5 mars 2020
Foto: URBAN NILSSON

Det är bara fem veckor tills fotbollssäsongen drar i gång i allsvenskan och superettan. Växjö DFF och Öster laddar för fullt och det gör även vi på Min Boll.

Vi har redan sänt Östers träningsmatcher mot Kalmar och Värnamo och nu kan vi avslöja att det blir ännu mer livesända matcher på Min Boll. I mars kommer vi att sända tre träningsmatcher. Det är Öster–Trelleborg den 8 mars, Öster–Halmstad den 13 mars samt Öster–Norrby den 20 mars.

När säsongen drar i gång sänds seriematcherna av Discovery. Min Boll planerar dock för livesändningar även under säsongen. Vår plan är att sända Östers hemmamatcher i U21-serien mot storlag som IFK Göteborg och Elfsborg. Under säsongen kommer vi också att sända matcher med Räppe och Älmeboda/Linneryd i division 2-fotbollen och Växjö Norra, Åryd, Ljungby och Lagan i division 3-fotbollen.

Börja prenumerera nu för att inte missa något. Just nu har vi ett erbjudande där ni får ett helt år för 299 kronor. Då ingår alla matcher, alla texter och vi skickar även med fyra biljetter till Östers premiär mot Brage. Samtidigt sparar ni en rejält slant jämfört med att prenumerera månad för månad.

Alternativ två är att teckna ett vanligt abonnemang. Det kostar en krona första månaden och sedan 39 kronor per månad.

Ett tredje alternativ är Smålandsposten Surf+. Då ingår smp.se, minboll.se, minhockey.se och vxoweek.se. Prova för fem kronor i fem veckor.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Min Boll med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.