unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter

Älmhult ny serieledare efter seger

Älmhult slog Centern borta med 1–0 (1–0) och är ny serieledare i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll efter nio spelade matcher, tre poäng före Astrio. Astrio har dock en match mindre spelad. Centern ligger på elfte plats i tabellen.

Ljungby möter Västra Karup hemma

Match igen för Ljungby när Västra Karup gästar Lagavallen i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll i dag. Det blev seger i den senaste matchen för Västra Karup, 4–1 mot Centern hemma, Ljungby lyckades inte lika bra och blev besegrat av Röke.

Formstarka Älmhult möter Centern

I dag är det dags för match för Älmhult som gästar Centern på Kärlekens IP i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll. Älmhult tog mot Smålandsstenar åttonde segern i rad och är tvåa i serien. Centern förlorade mot Västra Karup senast.

Smålandsstenar kryssade mot Trönninge IF

I halvtid ledde Trönninge IF matchen på bortaplan i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll mot Smålandsstenar med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Smålandsstenar in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3.

Segern mot Vinberg gör Astrio till serieledare

Vinberg och gästande Astrio möttes i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll på söndagen. Det slutade med seger för Astrio vars segersiffror skrevs till 5–0 (2–0). I och med detta klättrade Astrio upp till topp på tabellen, på samma poäng som Älmhult på andra plats. Vinberg ligger på femte plats i tabellen.