unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter
  1. Växjö DFF-podden:”Kris” när föreningens fixare fastnade i Brasilien
  2. Erbjudande:Följ de lokala lagen i fem veckor för fem kronor
  3. ERBJUDANDE:Testa SMP Digital Plus - 2 månader för 2 kronor

Delad pott när Trönninge IF tog emot Röke

Hemmalaget Trönninge IF och Röke tog en poäng var i mötet i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll. Matchen slutade 2–2 (1–1).

Lilla Träslöv avgjorde i första halvlek mot Västra Karup

Söndagens matchen mellan Lilla Träslöv och Västra Karup i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll avgjordes redan i första halvleken. Hemmalaget Lilla Träslöv ledde med 3–0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

Smålandsstenar åker ur efter tung förlust

Det fanns all anledning för Smålandsstenar att sörja efter hemmamatchen mot Osby på Domarvallen. Laget förlorade, 1–8 (1–4), och åker därmed ur division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll. Laget lyckades bara ta en seger den här säsongen.

Tung förlust för Älmhult i toppmatchen mot Astrio

De två topplagen i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll möttes på söndagen. Älmhult förlorade, på bortaplan mot Astrio med 5–1 (2–1) i seriefinalen.

Ljungby åker ur serien

Ljungby har inte haft det lätt i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll. Efter matchen mot Centern på hemmaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 1–2 (1–0). Laget lyckades bara ta två segrar den här säsongen.

Älmhult ny serieledare efter seger

Älmhult slog Centern borta med 1–0 (1–0) och är ny serieledare i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll efter nio spelade matcher, tre poäng före Astrio. Astrio har dock en match mindre spelad. Centern ligger på elfte plats i tabellen.

Ljungby möter Västra Karup hemma

Match igen för Ljungby när Västra Karup gästar Lagavallen i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll i dag. Det blev seger i den senaste matchen för Västra Karup, 4–1 mot Centern hemma, Ljungby lyckades inte lika bra och blev besegrat av Röke.

Formstarka Älmhult möter Centern

I dag är det dags för match för Älmhult som gästar Centern på Kärlekens IP i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll. Älmhult tog mot Smålandsstenar åttonde segern i rad och är tvåa i serien. Centern förlorade mot Västra Karup senast.

Smålandsstenar kryssade mot Trönninge IF

I halvtid ledde Trönninge IF matchen på bortaplan i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll mot Smålandsstenar med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Smålandsstenar in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3.

Segern mot Vinberg gör Astrio till serieledare

Vinberg och gästande Astrio möttes i division 2 sydvästra Götaland dam i fotboll på söndagen. Det slutade med seger för Astrio vars segersiffror skrevs till 5–0 (2–0). I och med detta klättrade Astrio upp till topp på tabellen, på samma poäng som Älmhult på andra plats. Vinberg ligger på femte plats i tabellen.