unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Herrserierarrow-down
  2. Damserierarrow-down

Defensiv genomklappning när Växjö BK B föll mot Olofström/Union

Växjö BK B hade en riktigt tung match borta mot Olofström/Union, och förlorade med hela 0–8 (0–2) i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll.

Växjö BK B möter Olofström/Union borta

På söndagen tar Växjö BK B sig an Olofström/Union på bortaplan på Brunnsängen IP i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll. Olofström/Union har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med Växjö BK B. Växjö BK B förlorade sin senaste match med 1–5 mot Alvesta.

Formsvaga Moheda möter Tingsryd UFC

Moheda jagar en seger när laget möter Tingsryd UFC hemma på Moheda IP. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Olofström/Union med 2–4.

Åseda vill förlänga segersviten

I kväll möter Åseda Hovshaga/Sandsbro på hemmaplan på Stena Parken i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll. Segern mot Karlshamn B med 8–0 senast gör att Åseda har tre segrar i rad och ligger fyra i tabellen. Hovshaga/Sandsbro fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Grimslöv senast.

Alvesta och Olofström/Union kryssade efter svängig match

Alvesta tog emot Olofström/Union hemma på Virdavallen på torsdagen. I första halvlek var det Alvesta som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Olofström/Union in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 3 Småland sydvästra dam slutade 2–2.