unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter
  1. Växjö DFF-podden:”Kris” när föreningens fixare fastnade i Brasilien
  2. Erbjudande:Följ de lokala lagen i fem veckor för fem kronor
  3. ERBJUDANDE:Testa SMP Digital Plus - 2 månader för 2 kronor

Åseda föll i toppmötet mot Olofström/Union

Åseda räckte inte till i toppmötet mot Olofström/Union på söndagen. Serieledande Olofström/Union tog en tung skalp när man vann hemma med 5–1 (4–1) i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll.

Alvesta kvalklart efter seger mot Grimslöv

Efter en bra säsong i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll är Alvesta nu klart för kval till division 2. Det efter seger, 4–2 (1–1), på hemmaplan mot Grimslöv.

Formstarka Tingsryd UFC möter Hovshaga/Sandsbro

I dag är det dags för match för Tingsryd UFC som tar emot Hovshaga/Sandsbro på Tingsryds IP i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll. Hemmalaget Tingsryd UFC har fyra segrar i rad, senast med 5–0 mot Karlshamn B, och är fyra i serien. Hovshaga/Sandsbro förlorade sin senaste match med 3–5 mot Olofström/Union.

Åseda gästar Olofström/Union

Åseda möter Olofström/Union borta i dag i division 3 Småland sydvästra dam i fotboll. Olofström/Union har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Åseda, 3–1 mot Alvesta på hemmaplan.

Alvesta möter Grimslöv hemma

Topplaget Alvesta möter Grimslöv på hemmaplan på söndagen på Virdavallen i division 3 Småland sydvästra dam. Grimslöv vann senast mot Åseda med 3–0, Alvesta lyckades inte lika bra och förlorade mot Åseda.