unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter
  1. Växjö DFF-podden:”Kris” när föreningens fixare fastnade i Brasilien
  2. Erbjudande:Följ de lokala lagen i fem veckor för fem kronor
  3. ERBJUDANDE:Testa SMP Digital Plus - 2 månader för 2 kronor
Dan Magnusson: Turbulensen i Ljungby IF är lite typisk för division 3Dan Magnusson

Dan Magnusson: Turbulensen i Ljungby IF är lite typisk för division 3

Krönika. Länets herrlag i division 3-fotbollen har spelat klart för säsongen. Tre av fyra hamnade i ingenmansland. Det fjärde, Lagans AIK, åkte ur. Och Lagan finns, indirekt, i centrum för en "storm" som blossat upp i Ljungby IF. En ”storm” som känns lite typisk för division 3.

Växjö Norra tog rättvis seger mot Ronneby

Växjö Norra startade bra i matchen mot Ronneby på bortaplan på söndagen. Och 1–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3–0 i matchen i division 3 sydöstra Götaland herr i fotboll.

Nybro måste kvala efter oavgjort mot Sölvesborg

Nybro tvingas till kvalspel för att inte åka ur division 3 sydöstra Götaland herr i fotboll. Det blev klart efter oavgjort, 2–2 (1–0), på hemmaplan mot Sölvesborg.

Lagan åker ur serien efter ny förlust

Hela säsongen har varit tung för Lagan. På söndagen blev det klart att laget åker ur division 3 sydöstra Götaland herr i fotboll efter ännu en förlust, 1–3 (1–1) hemma mot Pukeberg. Laget lyckades bara ta tre segrar den här säsongen.

Johan Kvarnmyr matchhjälte för Högsby hemma mot Saxemara

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Johan Kvarnmyr när Högsby vann i division 3 sydöstra Götaland herr i fotboll med 1–0 (1–0) mot Saxemara på hemmaplan.