unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter

Häradsbäck kunde inte stoppa Alvestas segertåg

Alvesta och Häradsbäck möttes på tisdagen på Virdavallen 4, konstgräs. Alvesta hade sju vinster i rad i division 5 Småland södra herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 5–0 (2–0).

Formstarka Emmaboda tog ännu en seger

Emmaboda är nu inne i en stark period i division 5 Småland södra herr i fotboll. När laget mötte Flygsfors/Gadd hemma på Emmaboda IP på tisdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2–0 (2–0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Alvesta vill förlänga segersviten

I kväll möts Alvesta och Häradsbäck på Virdavallen 4, konstgräs i division 5 Småland södra herr i fotboll. Segern mot Nöbbele med 3–0 senast gör att Alvesta har sju raka segrar och ligger på första plats i tabellen. Häradsbäck har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Alvesta.

Vederslöv/Dänningelanda utklassade Flerohopp på bortaplan

Vederslöv/Dänningelanda fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Flerohopp i division 5 Småland södra herr med smått otroliga 11–0 (7–0).

Formstarka Vederslöv/Dänningelanda möter Flerohopp

I dag är det dags för match för Vederslöv/Dänningelanda som gästar Flerohopp på Åkrahälls IP 2 Gräs i division 5 Småland södra herr i fotboll. Vederslöv/Dänningelanda tog mot Vislanda femte raka segern och är trea i serien. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Flygsfors/Gadd med 1–2.