unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter

Hamneda vill bryta tunga trenden

Hamneda har tre matcher i rad utan seger i division 6 Älmhult herr inför dagens match på hemmaplan mot femteplacerade Hallaryd i fotboll. Den senaste matchen för Hallaryd slutade oavgjort, 3–3, mot Agunnaryd.

Formstarka Råstorp/Timsfors möter Ling

I dag möter Råstorp/Timsfors Ling på bortaplan på Lingvallen i division 6 Älmhult herr i fotboll. Bortalaget Råstorp/Timsfors har fem segrar i rad, senast med 3–1 mot Virestad, och är etta i serien. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Kånna med 0–6.

Virestad vill ha revansch i mötet med Kurd Älmhult

Virestad hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Råstorp/Timsfors, där sviten på fem raka segrar dock tog slut (1–3). I dag möter laget Kurd Älmhult i division 6 Älmhult herr i fotboll på bortaplan. Kurd Älmhults form är sviktande, och laget förlorade fem matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot HiTs med 4–1.

HiTs hoppas bryta trenden

HiTs jagar en seger när laget möter fjärdeplacerade Agunnaryd borta på Ekvallen. Inför dagens match har bortalaget sex raka förluster i division 6 Älmhult herr i fotboll, och har halkat ner till tionde plats i tabellen. Den senaste matchen för Agunnaryd slutade oavgjort, 3–3, mot Hallaryd.

Kånna möter Göteryd hemma

Dags för match – Kånna möter Göteryd på hemmaplan på Kånnavallen i division 6 Älmhult herr i fotboll. Båda lagen vann senast, Göteryd med 3–2 mot Hamneda och Kånna med 6–0 mot Ling.