GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är matcherna vi sänder under Östers försäsong

Smålandsposten och Min Boll fortsätter att storsatsa på den lokala fotbollen. Nu är det klart att vi sänder fyra av Östers träningsmatcher i vinter.
Växjö • Publicerad 11 januari 2022
Foto: David Johansson

Våra kameror fanns på plats i Tipshallen under måndagen när Öster kunde hålla årets första träning. Kamerorna, teknikerna och våra kommentatorer kommer att återvända vid fler tillfällen under vintern. Nu är det klart att vi sänder fyra försäsongsmatcher på våra sajter smp.se och minboll.se.

– Nu hoppas vi på ett fotbollsår där vi sänder mer än någonsin. Det blev över 50 direktsända matcher under andra halvåret 2021 och nu vill vi verkligen se en säsong med lokala matcher från april till oktober, säger Daniel Rydström, webbchef på Smålandsposten och ansvarig utgivare för Min Boll.

Vår säsong inleds alltså med fyra matcher för Öster. Du ser samtliga i faktarutan nedan. För att se matcherna måste du vara prenumerant på Smålandsposten eller vår fotbollssajt Min Boll.

Fakta

Här är matcherna vi sänder

Fredag 28/1 kl 18: Öster-Länslaget (Tipshallen)

Söndag 30/1 kl 13: Öster-Oskarshamn (Tipshallen)

Lördag 5/2 kl 14: Öster-Trelleborg (Tipshallen)

Lördag 12/2 kl 14: Öster-Kalmar (C-plan)

Så här jobbar Min Boll med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.