GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prova SMP digital plus – få två biljetter till Lakers-Frölunda

Växjö • Publicerad 3 oktober 2022
Sam Hallam hyllas av Växjö Lakers.
Sam Hallam hyllas av Växjö Lakers.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers, Tingsryd, Troja, Alvesta och de andra lokala hockeylagen är i gång eller snart i gång. Ladda inför en ny säsong med ett exklusivt erbjudande på Min Hockey.

Vi utlovar massor med nyheter och analyser. Säkra hockeyläsning – och massa annat med Smålandspostens digital plus. Testa i tre månader för tre kronor. Just nu får de första 30 köparna två biljetter till Växjö Lakers-Frölunda den 6 oktober.

Gör så här:

2. Mejla daniel.rydstrom@smp.se.

3. Vi skickar ut biljetterna under nästa vecka.

Så här jobbar Min Boll med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.