1. Herrserierarrow-down
  2. Damserierarrow-down

Sport

Halmstad fortsätter att vinna - har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Halmstad i Superettan i fotboll. På söndagen mötte laget Brage på Örjans Vall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Brage blev 3–2 (2–2).

Sport

Brommapojkarna får hoppas på en kvalplats efter oavgjort mot Varberg

Brommapojkarnas säsong har varit tung. Nu står det klart att laget är så förankrat i bottenskiktet av tabellen att laget inte kommer kunna hamna på säker mark i Superettan i fotboll. Det efter oavgjort, 1–1 (0–0), på hemmaplan mot Varberg. Laget får nu hoppas på att kunna säkra en kvalplats, och slippa nedflyttning.

Sport

Segerlös svit bröts när Jönköping vann mot Trelleborg med 3–2

Det var länge sedan Jönköping vann i Superettan i fotboll. Men i lördagens match mot Trelleborg på bortaplan blev det till slut seger, efter fem raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3–2 (1–2).

Sport

Västerås SK slog Gais efter Emil Skoghs dubbel

Det blev Västerås SK som gick segrande ur mötet med Gais i Superettan i fotboll på hemmaplan, med 4–1 (1–0).

Sport

Öster får hoppas på en kvalplats efter förlust mot Degerfors

Östers säsong har varit tung. Nu står det klart att laget är så förankrat i bottenskiktet av tabellen att laget inte kommer kunna hamna på säker mark i Superettan i fotboll. Det efter förlust, 0–2 (0–1), på bortaplan mot Degerfors. Laget får nu hoppas på att kunna säkra en kvalplats, och slippa nedflyttning.