unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Växjö DFF
  2. Östers IF
  3. Herrserierarrow-down
  4. Damserierarrow-down
  1. Tipsa oss!
  2. Kundcenter
  1. Växjö DFF-podden:”Kris” när föreningens fixare fastnade i Brasilien
  2. Erbjudande:Följ de lokala lagen i fem veckor för fem kronor
  3. ERBJUDANDE:Testa SMP Digital Plus - 2 månader för 2 kronor

Växjö DFF slog Kristianstad med uddamålet

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Växjö DFF, som vann borta mot Kristianstad med 3–2 i Svenska spel F 19 södra dam i fotboll på måndagen.

Växjö DFF möter Kristianstad borta

Växjö DFF möter Kristianstad borta i kväll i Svenska spel F 19 södra dam i fotboll. Kristianstad fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 3–3 mot Lidköping, Växjö DFF gick poänglösa ur mötet med Kopparberg/Gbg (1–4).

Växjö DFF förlorade hemma mot Kopparberg/Gbg

Växjö DFF förlorade hemmamatchen mot Kopparberg/Gbg i Svenska spel F 19 södra dam i fotboll på fredagen. 1–4 slutade matchen.

Två omgångar kvar för Växjö DFF som tar emot Kopparberg/Gbg på Fagrabäck

Svenska spel F 19 södra dam i fotboll är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för tredjeplacerade Växjö DFF väntar ett möte med serieledande Kopparberg/Gbg som gästar Fagrabäck i kväll. Kopparberg/Gbg har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad. Växjö DFF har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med serieledande Kopparberg/Gbg.

Storseger för Växjö DFF hemma mot Lidköping

Växjö DFF tog en enkel seger mot Lidköping hemma på Östra IP i Svenska spel F 19 södra dam i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 10–4.